ONZE SPECIALITEIT BEVAT

KEUKENS


Vroeger diende een keuken enkel als ruimte om eten te bereiden. Vandaag de dag zijn keukens het hart van de woning, een plaats waar familie samenkomt om te genieten. 


GVS werkt met veel plezier samen met u om uw droomkeuken te realiseren. Uw keuken wordt steeds volledig op maat gemaakt met de beste materialen. Zelfs een 3D tekening van uw keuken is mogelijk.

BADKAMERMEUBELS | MAATKASTEN


Alle afmetingen en kleuren zijn mogelijk bij onze badkamermeubels en maatkasten. Dit zowel voor dressings, opbergkasten, hangkasten... .  We beschikken over een uitgebreide reeks aan stalen waar u zeker uw smaak in zal vinden. 


Ook voor maatkasten kan een 3D tekening opgemaakt worden zodat u al meteen ziet hoe uw maatkast zal passen in uw ruimte. Maatkasten zijn vandaag de dag namelijk een onderdeel van het design in u woning en niet meer enkel een plaats om op te bergen.

INTERIEUR | TRAPPEN | DEUREN


Ook trappen en deuren vormen vandaag de dag een blikvanger in het interieur van onze woning. Elke woning heeft zijn eigen karakter en we plaatsen graag deuren en trappen die binnen uw interieur passen.


Zelfs het vervaardigen van meubels in dezelfde houtsoort en kleur is mogelijk. Op die manier kan u uw uniek design doortrekken in alle ruimtes van het huis.

DIGITAAL ONTWERP


Bij keukens en maatkasten maken wij steeds een digitaal ontwerp klaar.

Zo heeft u op voorhand al een duidelijk beeld van uw project.